Detalii

Inregistrare

Pentru inregistrare de pe prima pagina se da click pe 1. “Inregistrare”: comanda ce redirecteaza portalul pe pagina de Inregistrare: https://portal.cjgorj.ro/inregistrare Sunt doua optiuni de inregistrare: A. Persoana fizica Date Contact 1. Prenume 2. Nume Domiciliu 3. Țară 4. Județ 5. Localitate 6. Adresă Identificare 7. Act identitate 8. Serie/Numar Act identitate 9. CNP Informații suplimentare 10. Telefon Mobil 11. Email 12. Confirmă Email Securitate 13. Parola 13. Confirmă Parola 14. Câmpuri obligatorii sunt notate cu (*) 15. Câmpuri ce reprezinta date cu caracter personal sunt notate cu: nbsp 16. Am citit şi sunt de acord cu termenii şi condiţiile (este camp ce trebuie bifat obligatoriu) 17. Verificare Text (captcha) –> camp de siguranta impotriva abuzurilor si atacurilor 18. Salveaza B. Persoana juridica (este prevazuta cu acelasi campuri ca la persoana fizica si suplimentar datele persoanei juridice) toate campurile de la persoana fizica si: Date Persoana Juridica 19. Nume Persoana Juridica 20. CUI/CIF/NIF (Atribut fiscal/CUI/CIF/NIF) 21. Nr. de ordine in Registrul Comertului 22. In calitate → calitatea persoanei fizice in raport cu persoana juridica Reprezentant Actionar Administrator Asociat Asociat Unic Adresă 23. Țară 24. Județ 25. Localitate 26. Adresă nbsp Pasul 1:In functie de tipul de utilizator selectat, se completeaza campurile obigatorii si cele necesare dupa care se apasa Butonul “Salvează” Restrictii: 1. parola trebuie obligatoriu sa aibe: minim o litera mica minim o litera mare minim un caracter special minil o cifra 2. toate campurile bifate ca obligatorii trebuie sa fie completate Finalizarea cu succes a inregistrarii: Pasul 2: Este necesara verificarea email-ului Pe contul de email inregistrat este primit un cod de verificare: Se da click pe link-ul primit cu codul de verificare: si se apasa butonul “Verifica” dupa care sunteti redirectat pe prima pagina. Acum se poate efectua autentificarea: nbsp 2. Autentificare –> vezi manual “Autentificare” Citeste mai multDespreInregistrare »

Autentificare

1. Autentificare Accesati aplicatia la https://portal.cjgorj.ro/ Se da click pe butonul “Autentifică-te” Apare formularul de autentificare cu mesajul: AUTENTIFICARE Se introduc datele de autentificare primite: Nume Utilizator: <nume> Parola: <parola> Se da click pe butonul LOG IN La acest pas avem doua variante: A) Datele de autentificare sunt gresite: apare fereastra de atentionare a acestui fapt B) Datele de autentificare sunt corecte: urmeaza pasul doi: apare fereastra OTP unde trebuie introdus codul primit pe email sau SMS: In acest moment trebuie verificat la email-ul cu care sunteti inregistrat unde veti primi un email/SMS cu codul ce trebuie introdus: se deschide email-ul si se copiaza codul primit se revine la fereastra anterioara si se introduce codul primit 2. Incarcare certificat pentru autentificare cu certificat. Citeste mai multDespreAutentificare »

Formulare Utile

Exista doua tipuri de formulare ce pot fi completate: ofline de catre utilizatorii neautentificati online de catre utilizatorii ce au cont pe platforma (sunt autentificati) 1. Pe pagina https://portal.cjgorj.ro/formulare-utile gasim lista cu formularele din platforma. Pentru fiecare formular in dreapta gasim: 2. descarca formular in acest caz formularul se descarca, se completeaza pe calculatorul personal si se tipareste sau se tipareste si se completeaza manual in vederea transmiterii catre CJ Gorj pe cai traditionale (email, posta) nbsp 3. Pentru Utilizator Autentificat: Autentificarea este finalizata: Dupa autentificare se da click pe BUTONUL DIN DREAPTA SUS → “SPATIU PRIVAT” In SPATIU PRIVAT avem: 1.1 PANOU: nbsp Informatii despre cererile/formularele depuse in sistem: 1. Data depunerii 2. Nume formular cu posibilitatea descarcarii in format pdf 3. Atasamente – daca la depunere se solicita incarcarea de documente suplimentare. 4. Status – rezoluția 1.2 FORMULARE UTILE: Pe aceasta pagina sunt afisate toate Formularele active disponibile in sistem. Se da click pe link-ul cu numele oricaruia din ele sau pe butonul “Selecteaza” si se intra in formular pentru completare. Exemplu: Cerere De Informații De Interes Public 1. buton pentru anulare/resetare date existente in formular 2. buton pentru salvare temporara deliberata (sistemul are si sistemul de salvare programata la 30s) a datelor in formular 3. buton de Trimitere/Finalizare formular Dupa finalizare: confirmarea trimiterii apare in coltul din stanga jos: Va multumim nbsp In PANOU: nbsp 1. inregistrarea documentului Documentul completat cu toate datele poate fi vizualizat prin click pe linkul asociat numelui documentului: nbsp Citeste mai multDespreFormulare Utile »

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 www.poca.ro

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.